Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Évtizedek óta dolgoznak szociális területen – elismerte munkájukat a város

A „Hódmezővásárhely Szociális Ügyének Szolgálatáért” kitüntetést vett át Dúzs Istvánné, Nyáryné Tóth Katalin és Kovács Sándorné.

A járványhelyzet miatt törölni kellett a nagyszabású ünnepséget a Szociális Munka Napján, azonban a három kiemelt kitüntetést ma Márki-Zay Péter polgármester átadta a városháza dísztermében azoknak a dolgozóknak, akik évtizedek óta lelkiismeretesen végzik feladataik valamilyen szociális területen.

Fotó: A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata

Dúzs Istvánné technikai munkatársként jelenleg a Csodaház Foglalkoztató Napköziben dolgozik és 31 éve végzi lelkiismeretesen feladatát különböző szakosított-, és alapellátó intézményekben.

Nyáryné Tóth Katalin a Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Szolgálat családsegítő munkatársa, huszonkét éve tevékenykedik szociális munkásként, mentálhigiéniás szakemberként, mediátorként, pszicho dráma asszisztensként, valamint családkonzultásként.

Kovács Sándorné kisgyermek-nevelő, a Hóvirág utcai Bölcsődében dolgozik harmincöt éve. Nemcsak szeretettel gondozza a bölcsődés gyermekeket, hanem bölcsődevezető-helyettesi és szervezői feladatokat is végez.

A három kitüntetett személy külön pénzjutalomban is részesül. Nem csak őket, hanem a város többi szociális dolgozóját is köszöntötték, erről tegnap számoltunk be.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!