Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Mártély: a képviselő-testület feloszlatását akarták, most ők mondtak le

Apró Zoltán Lajosné és dr. Szöllősi Sándor, mártélyi települési képviselők korábban még a képviselő-testületnek a feloszlatását szerették volna elérni, azonban azonnali hatállyal ők mondtak le képviselői mandátumukról.

Több cikkben beszámoltunk már arról, hogy Mártélyon forr a levegő, ugyanis egyesek nagyon szeretnék Dr. Putz Anita független polgármestert elmozdítani a székéből. Megírtuk, minden bizonnyal éppen azok a képviselők, akikkel nyáron Lázár János beszélgetett a falu ügyeiről.

A képviselő-testület összehívására és ezáltal feloszlatására jelen rendkívüli helyzetben nincs lehetőség, ezért, ahogy Putz Anita írja, a feloszlatás tárgykörében a képviselők egyenként, írásban döntöttek az alábbiak szerint.

Forrás: Dr. Putz Anita FB

Hogy a szavazás végeredményének hatására-e vagy sem, nem tudni, de Apró Zoltán Lajosné és dr. Szöllősi Sándor a képviselői és bizottsági helyeiről november 10-én és 11-én, azonnali hatállyal lemondtak, de ennek foganatosítására a veszélyhelyzet miatt csak később lesz lehetőség. A két képviselő tiszteletdíját jótékony célra ajánlotta fel.

Ahogy a polgármester írja, a képviselők pótlása a 2019. október 13-i mártélyi önkormányzati képviselő választás kislistás eredményének figyelembevételével fog megtörténni.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!