Ez történt ma – november 7.

128

A közbeszerzési értesítőből kiderült, meglévő utak korszerűsítésével és új, a városhatárt övező vegyes forgalmú mezőgazdasági utak építésével teljesítené a külterületi kerékpárúthálózat fejlesztését a vásárhelyi önkormányzat.

Sorra mutatkoznak be a vízilabda élvonalában vásárhelyi fiatalok, akik a HVSC-ben ismerkedtek meg a sportág alapjaival, de évekkel ezelőtt Szentesre igazoltak. Szerdán két 17 éves pólós a válogatottakkal teletűzdelt OSC ellen ugrott medencébe.

Lázár János mezőhegyesi megbízatását 2022-ig meghosszabbították.

107 halálos áldozatot követelt a járvány. 5612 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 405-en vannak lélegeztetőgépen. Csongrád-Csanád megyében 76-tal nőtt, így 4533-ra emelkedett az igazoltan fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában.

Sportcélú infrastrukturális fejlesztésekre közel 100 millió forint támogatást igényeltek vásárhelyi egyesületek a CLLD programban. Kevés pályázat futott be továbbképzésre, hagyományőrzésre, korcsoportok találkozását célzó rendezvényekre és esélyegyenlőségi programokra.

Már csak hétvégéken vannak vetítések a vásárhelyi moziban, de a nem rég bevezetett járványügyi szigorítások ellehetetleníthetik a további üzemeltetést.

Kásler Miklós ma bejelentette, keddtől halasztják a műtéteket.

Szavazatszámlálás: Joe Biden lesz az Amerikai Egyesült Államok 46. elnöke a nagy amerikai hírügynökségek és médiumok előrejelzése szerint.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!