Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Gyermekek álmait valósítják meg

Adventi Adományvásárt szervez a Vásárhely Jövőjéért Egyesület, a rászoruló gyerekeknek szeretnének örömet okozni a befolyt összegből. A civil felajánlások mellett idén Hegyi Flórián faragóművész hagyatékának egy része is megvásárolható lesz a nemes cél érdekében.

Jótékonysági árverést szervez a Vásárhely Jövőjéért Egyesület. A tavalyi évben a belvárosi adventi vásárban árulták a felajánlott tárgyakat és több mint 200 ezer forintot gyűjtöttek össze. Idén egy Facebook-os licitcsoportban is zajlik az adás-vétel, a befolyó összegből pedig a rászoruló gyerekek karácsonyát teszi szebbé az egyesület.

Szabó Margit, az egyesület elnöke elmondta, hogy próbálják a rászoruló gyerekek álmait megvalósítani. Ha valaki egy 30 ezer forintos babára vágyik, akkor azt kapja meg, de ezek a gyerekek nem ilyen dolgokra vágynak. Sokkal kisebb dolgokat szoktak kérni.

A felajánlásokat bárki feltöltheti a Vásárhely Jövőjéért Egyesület facebook licit csoportjába, ugyanitt meg is lehet vásárolni a tárgyakat a jó ügy érdekében. Az idei aukció különlegessége, hogy Hegyi Flórián, fafaragó hagyatékának egy része is megvásárolható lesz, mivel az örökösök számos tárgyat felajánlottak az egyesületnek.

Az egyesület abban reménykedik, hogy a civil felajánlások mellett a hagyaték elárverezésének köszönhetően, idén akár a tavaly befolyt összeg háromszorosa is összegyűlhet, melyből csaknem 100 gyerek karácsonyát tehetnék szebbé.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!