Az ezüst miatt sem csügged Wolf Eszter

- Hirdetés -

Egy tuson múlt az újabb Magyar Kupa aranyérem, de cseppet sem csüggedt emiatt Wolf Eszter, a Csomorkány SE 16 éves korosztályos válogatott tőrvívója.

- Hirdetés -

34 induló állt pástra október 17-én Budapesten a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a kadet női Magyar Kupa második fordulójában. Az első viadalt két héttel ezelőtt Wolf Eszter nyerte, és most is csak hajszálon, pontosabban egy tuson múlt a végső győzelem. A döntőben 15-14-es vereséget szenvedett Kollár Annától, a Törekvés versenyzőjétől.

– Nem csüggedek egyáltalán, nagyon nagy terhelésben van részem, próbálom mindig a maximumot hozni, de nyilván nem lehet mindig nyerni – nyilatkozta lapunknak a Csomorkány SE vívója. – Ez a mai győzelem is apróságon múlt, kicsit mérges voltam magamra miatta, de hamar elmúlt. Holnap pedig jön ugye a juniorok versenye, ugyanolyan célokkal és talán nagyobb elszántsággal vágok neki, mára már csak pihenés jön, holnap pedig hajrá tovább – tette hozzá a vásárhelyi sportoló.

A ráhangolódás olyannyira jól sikerült, hogy vasárnap mindenkit felülmúlt Eszter. A juniorok versenyében 39 tőrvívó indult, és egészen a döntőig menetelt, ahol meggyőző fölénnyel, 15-11-re verte gödöllői ellenfelét. Így két MK forduló után saját és az idősebb korosztályában is egy arany- és egy ezüstéremmel zárta az októberi versenysorozatot.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!