Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Lázár János: két vereség után más ember az ember

Vásárhelyen sajnos megosztottság és polgárháború van – nyilatkozta Lázár János a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorában, ahol elárulta, milyen tanulságokkal szolgált számára Márki-Zay Péter egymás utáni két győzelme.

Két vereség után más ember az ember – mondta a kormánypárti politikus. – Hódmezővásárhelyen az a tanulság, hogy a Fidesz nem volt elég jó, tehát nincs miről beszélni, beleértve engem is, vagy amit én képviselek. Egy versenyképesebb, jobb ajánlattal kell majd 2024-ben színre lépni. Vásárhelyen sajnos megosztottság és polgárháború van. A polgármesternek elég karizmatikus véleménye van a Fideszről, ez nem könnyíti meg az együttműködést. Szerintem a helyi politikában jó kompromisszumokat és nagykoalíciós megoldásokat kell alkalmazni, nem szabad a helyi közéletbe belekeverni a nagypolitikát – tette hozzá.

A személyes tanulság kapcsán úgy fogalmazott: – Én azt gondoltam, hogy a politika az nem szól másról, mint akaratátviteli képességről. Ma meg azt gondolom, hogy a jó politika az élni és élni hagyni jegyében zajlik és a többet ésszel mint erővel jegyében cselekszik.

Az atv.hu Facebook oldalán is elérhető beszélgetés túlnyomó részében a Lázár János által kiadott Churchill-könyvről esett szó.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!