Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ki-ki meccset nyert a HVSC

Többször bebiztosíthatta volna győzelmét, de végül csak az utolsó másodpercekben értékesített büntetővel nyert szombaton hazai medencében a HVSC.

Egygólos derbiket játszik a nem rég kezdődött bajnoki szezonban Vásárhely OB I/B-s férfi vízilabda csapata. Két hete Egerben győzni tudott, egy hete itthon alulmaradt – ám azt a mérkőzést újra kell játszani, tegnap pedig a Ceglédet fogadta a HVSC. A fordulatos mérkőzésen fej-fej mellett haladt a két együttes sokáig, ám a végjátékban bebiztosította győzelmét Szabó Tamás legénysége.

– Igazi ki-ki mérkőzés volt. Nagy elánnal vetette bele magát mindkét csapat a találkozóba. Nagyon kellemetlen ellenfél volt a Cegléd, többször volt lehetőségünk ellépni tőlük és lezárni a mérkőzést, de sajnos ez nem sikerült, mert ellenfelünk nagyon szívósan játszott, és minden alkalommal felzárkózott mellénk. Ennek oka, hogy nem találtuk a megfelelő mélységet a zónavédekezésben, többször nagyon közel engedtük a lövőiket. A végén szerencsére helyén volt a szívünk, és ha egy végletekig kiélezett mérkőzésen is, de nagyon fontos három pontot szereztünk. A hozzáállásáért mindenkit dicséret illet – nyilatkozta a 13-12-re megnyert találkozó után a vezetőedző.

A 4. fordulóban, október 17-én a fővárosi Neptun csapatához látogat a HVSC.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!