Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Orbán Viktor: győzelmet arathatunk a második hullámban is, az Unió pedig Soros miatt korrupt

Amíg Soros Györgynek ilyen befolyása van az unióban, ki kell mondanunk, hogy az unió korrupt – fogalmazott péntek reggeli, Kossuth Rádiós interjújában Orbán Viktor. A miniszterelnök beszélt arról is, hogy ,,ha egyszer tudtunk győzni, akkor a második hullám esetében is győzelmet arathatunk.”

A kutatásra költött pénzek meghozták az eredményt, de összegezni majd a járvány vége után lehet – mondta Orbán Viktor. A kormányfő hozzátette, hogy összeurópai szinten eurómilliárdokat költünk a vakcina fejlesztésre, de a dolgok jelenlegi állása szerint az oltóanyag a jövő év közepére válhat a magyarok számára is elérhetővé.

Szerinte kétfajta módon lehet nézni a világra. Vannak azok, akik azt hiszik, hogy a világ a vesztébe rohan, és vannak azok, akik azt gondolják, hogy természetesen történnek rossz dolgok, de a világ rendre talál megoldást ezekre a problémákra. Én az utóbbi csoportba tartozom – fogalmazott.

Ha egyszer tudtunk győzni, akkor

a második hullám esetében is győzelmet arathatunk.

Ez az én felfogásom. Mit jelent a győzelem? Hogy az orvosok, mentősök, ápolók, egészségügyi dolgozók bírják a terhelést addig, amíg megérkezik a vakcina – tette hozzá.

Arról, hogy a parlament egyöntetűen elfogadta az orvosok béremelését azt mondta: „Olyan időket élünk, amikor mindent el tud képzelni az ember. Volt már erre példa korábban. Ez csak a mostani baloldali magatartás fényében tűnik meglepőnek”.

Két mondattal később már arról beszélt, hogy a baloldal most az emberek ellen dolgozik…

Az interjúból kihagyhatatlan volt Soros György is.

A kormányfő elmondta, hogy a nemzetközi támadásoknak egy közös nevezője van: Soros György.

Megveszi a nyugat-európai politikusokat. Nem arról van szó, hogy „magasztos célok érdekében járkál a brüsszeli hivatalok folyosóin, hanem arról, hogy pénzt akar keresni. Ezért vesz meg képviselőket. Na ez a korrupció. „Amíg Soros Györgynek ilyen befolyása van az unióban, ki kell mondanunk, hogy az unió korrupt” – jelentette ki.

Soros György fenyegetéséről elmondta, hogy jelenleg egy nyílt csata zajlik, az emberei bent vannak az unióban, a spekuláns pedig kiadta a parancsot.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!