Fotó: Dúró Dóra Facebook oldala

Dúró Dóra most széttépett egy mesekönyvet

- Hirdetés -

A mi hazánkos politikus legújabb áldozata Bán Zsófia: Vagánybagoly és a harmadik Á – avagy mindenki lehet más c. könyve volt. A kötet főszereplője egy lánybagoly, akinek fiú neve van.

Állami támogatással is folyik a homoszexuális propaganda a mesékben: a Nemzeti Kulturális Alap támogatta azt a mesekönyvet, amelyben az egyik szereplőnek anya és apa helyett két anyja van, míg a barna bőre miatt csúfolt gyerek azt mondja: “beverem a pofájukat”. Olyan szerzőt támogatott a Fidesz-kormány 2019-ben az adófizetők pénzéből, aki a 2013-as ún. Pride-on megnyitó beszédet is mondott. 

- Hirdetés -

– írta pénteken közösségi oldalán Dúra Dóra. Közlése szerint törvényjavaslatot nyújt be, hogy ezek a könyvek eltűnjenek a boltok polcairól, és kérdőre vonja a minisztert, hogy ezt mégis miért támogatják. 

Az MTI beszámolója szerint Dúró Dóra kérdésre válaszolva közölte: egyetért Borbély Lénárd csepeli polgármester (Fidesz-KDNP) azon intézkedésével, hogy a kerületi intézményekben betiltotta a Meseország mindenkié c. könyvet. Csütörtökön kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pedig már egyenesen bűncselekmény lehetőségét vetette fel annak kapcsán, ha egy-egy oktatási intézmény a kötetet a gyerekek elé tárja. A vitában még Orbán Viktor is megszólalt, kifejtve, hogy a magyarok türelmesek a homoszexualitással, de van egy vörös vonal: „hagyják békén a gyermekeinket”. 

Telex.hu kérdésére a Mi Hazánk politikusa elmondta, hogy több tippet is kapott már, így valószínű, lesz folytatása az akciónak.

Mint az ismert, szeptember végén Dúró Dóra országgyűlési képviselő megsemmisített egy magyar mesekönyvet a sajtótájékoztatóján, mert az szerinte ,,homoszexuális propagandakiadvány“. A Meseország mindenkié mesekönyvet ezek után szinte azonnal elkapkodták, és pillanatok alatt a könyv-sikerlista élére került. 

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!