Fotó: illusztráció

Attól félt el egy dél-alföldi férfi, hogy a tünetei megrémítik a feleségét, ezért kéréssel fordult a mentőkhöz

- Hirdetés -

Napok óta küzdött már mellkasi panaszaival az a 75 év körüli egykori katonatiszt, aki felesége tudta nélkül kérte a dél-alföldi mentők segítségét hétvégén – számolt be a különös történetről az Országos Mentőszolgálat.

- Hirdetés -

A büszke férj attól félt, rosszullétével megrémíti élete szerelmét, akivel több mint 50 éve élnek együtt. Az idős férfi mindent elkövetett, hogy ne adja jelét vélt gyengeségének és már bejelentéskor megkérte a mentősöket, hogy ne szirénázva érkezzenek. Hétvége éjjel lévén a mentők tiszteletben tudták tartani a kérést és már az utca elején lekapcsolták a fény és hangjelzéseket. Onnantól szinte settenkedve közelítették meg a házat, ami elé azért tudott most titokban leosonni a beteg, mert már mindenki elaludt.

“Beszállok, de gyorsan álljanak el innen, mert meglát az asszony!”

– mondta, majd katonásan bevágta maga mögött a mentő ajtaját.

Ezt követően gyorsan a szomszéd utca misztikus homályába burkolóztak és a legnagyobb titokban vizsgálták meg a beteget. Bár mindenki mindent elkövetett, mégis hatalmas bukta lett a kémfilmbe illő jelenet vége. A hős katonát azonnal kórházba kellett szállítani, így végül tájékoztatniuk kellett a békésen szundikáló feleséget a harci helyzetről. A férfit stabil állapotban, szerető felesége kíséretében szállíthatták kórházba a mentők.

MENTŐK BUKTATTÁK LE SZERELME ELŐTT AZ IDŐS FÉRFIT❗️😲❤️🚑🇭🇺
Napok óta küzdött már mellkasi panaszaival az a 75 év körüli…

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2020. szeptember 30., szerda

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!