Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Búcsúzom a Hódpress olvasóitól

Kedves Olvasók,

Ahogyan több platformon is láthatták: újságírót keresünk, most már elárulhatom: az utódomat. Október elsejével ugyanis a Pénzcentrum portálnál folytatom a munkámat. A lapot egyelőre Bottyán Róbert kollégám fogja irányítani megbízott főszerkesztőként.

Ezúton szeretném nagyon megköszönni mindannyiuknak a figyelmet, a sok biztató szót és pozitív visszajelzést a lapunkról – amikor sok irányból sokan ütöttek és támadtak bennünket, ez adott erőt, ez tartott életben. Talán így a végén elmondhatom, hogy a tényleges hibákat, bakikat általában nem azok vették észre és jelezték, akik harminc soron át elemezték egy-egy elütésem, hanem a jó szándékú, segítő olvasók, akiknek ezt a hozzájárulást külön köszönöm.

Azt hiszem, egy színvonalas, igényes lapot sikerült felhúzni január óta lényegében a semmiből. Sok klassz anyagunk született, az olvasottság is szépen kúszik felfelé és sok értesülésünket átvette már az országos média is. A Hódpress előtt hosszú út és rengeteg lehetőség áll még, ehhez a kollégáimnak nagyon sok sikert, erőt, kreativitást és kitartást kívánok! Egy szuper csapattal dolgozhattam együtt, ezúton is nagyon köszönöm nekik a közös munkát.

Önök, kedves Olvasóink, olvassák továbbra is a Hódpress-t, a borzalmas tányércsapkodós zajban ez a leghiggadtabb és kulturáltabb hírportál a városban. És ha egy dolgot kérhetek Önöktől így búcsúzóul, az az legyen, hogy bármiről is legyen szó az életben – sörről, hamburgerről vagy éppen hírportálról – mindig várják el a magas minőséget, soha ne érjék be kevesebbel!

Tarnay Kristóf Ábel

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!