Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A közvetlen bajnoki riválissal mérkőzik meg a HFC

A Hódmezővásárhelyi FC a Taksony vendégeként lép pályára vasárnap.

Az abdai Magyar Kupa győzelem után a bajnokságban folytatja a HFC labdarúgó csapata, amely Taksony vendégeként lép pályára a csapat az NB III Közép csoportjában. A házigazdák a vásárhelyiekhez hasonlóan 12 pontot gyűjtöttek, 3 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség az eddigi mérlegük.

Az elmúlt három bajnoki mérkőzés nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de átbeszéltünk mindent. A hibákból tanul az ember, szokták mondani, nekünk is így kell tenni. Személy szerint úgy vélem, jókor jött a kupamérkőzés, kellett már a sikerélmény a csapatnak és természetesen ezekből a sikerekből kell építkezni és lépésről lépésre továbbvinni minden meccsre. Ha így teszünk, akkor az eredmény is jönni fog” – fogalmazott Weszelovszky Gábor, a HFC kapusa.

„Küzdelmes mérkőzésre számitok, a Taksony egy masszív csapat, ugyanannyi pontjuk van, mint nekünk, így mondhatni tipikus hatpontos mérkőzés. Ezeket rendszerint az a csapat nyeri, aki fegyelmezettebb és jobban küzd a pályán. Ha elhisszük, hogy ez a csapat mi leszünk és alázatosan egymásért küzdve játsszuk le a 90 percet, akkor nem lehet kérdés az eredmény. Motiváltak vagyunk és bizonyítani szeretnénk, hogy több van a csapatban, mint amit az elmúlt 3 forduló eredményei mutatnak” – tette hozzá a hálóőr.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!