Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A bajnokesélyes otthonában játszik holnap a HLKC

Algyőn, a bajnokság toronymagas esélyesénél játszik rangadót szombaton a Hódmezővásárhelyi LKC NB II-es női kézilabda csapata.

A hölgyek Gyulán győzelemmel kezdték a szezont. Arról a meccsről és a várakozásokról Áncsán Fanni nyilatkozott:

„Mindenképp egy óriási pozitív visszajelzés és hatalmas löket volt a csapat számára a gyulai győzelem. Nem kérdés, hogy nagyon örültünk, hogy idegenben végre nyerni tudtunk ellenük. Ennek fényében a múlt hetünk és meccsmentes hétvégénk “vidám,” de célratörő, kemény munkával telt. Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy a csapat egyben van és azt is, hogy a csapatszellemmel és lelkesedésünkkel továbbra sem lesz probléma.”

„Az Algyő csapatát és céljaikat jól ismerjük. Keretük javarészt volt NB1-es, illetve NB1/b-s játékosokból áll, tehát egy jó, összeszedett, nálunk idősebb és rutinosabb csapat. Nekünk, fiataloknak nagyon nehéz dolgunk lesz, de egy percig sem ijedünk meg ellenfelünktől, szeretnénk bizonyítani mindenkinek, de leginkább magunknak, hogy meg tudjuk csinálni. Az Algyő játszik hazai pályán, bár a mérkőzés zártkapus.

Fő erényünk továbbra is a gyors góljaink és lerohanásaink, szeretnénk ezt most is kamatoztatni. Gyula ellen a védekezésünk is összeállt, aminek köszönhetően hátul a kapuban is könnyebb dolgunk volt. Azon leszünk, hogy szombatra ezek még jobban menjenek és a legjobb formánkat mutassuk.”

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!