Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A Márki-Zay-t O1G-komment-ügyben beperlő igazgató lehet Balázs József utódja

A vasalódeszkás pedagógus ügyéről elhíresült, majd lemondott hódmezővásárhelyi tankerületi vezető, Balázs József a Németh László Gimnázium egyik, tanügyi igazgatóhelyettese lett. Ez az iskola weblapján szerepel, bár nemrégiben kerülhetett ki, mivel egyedül róla nem szerepel kép az oldalon.

Úgy tudjuk, Balázs Józsefet a Makót és Szentest is magában foglaló Hódmezővásárhelyi Tankerület élén az a Miklós Anikó válthatja, aki a Klauzál Gábor Általános Iskola igazgatójaként nemrég pert indított és nyert Márki-Zay Péter ellen, miután ő Facebook-posztjában azt írta, hogy megalázott egy tanárt egy Facebook-os O1G-komment miatt.

A tankerület oldalán még nincs kinn az utódlás, ott továbbra is csak Báthoryné dr. Licska Anikó szakmai vezető szerepel – róla Balázs mondta el lapunknak, hogy ideiglenesen veszi át a helyét a távozása után. Most is kerestük Balázs Józsefet, de nem értük el, ahogyan a tankerületi központ oldalán feltüntetett telefonszámot se vette fel senki (pedig a weboldaluk szerinti ügyfélfogadási időben hívtuk őket), többszöri próbálkozásunkra sem.

Ezért e-mail-ben is feltettük kérdéseinket a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ címére, amint válaszolnak, közöljük a reakciójukat. A Klauzál-iskola oldalán azonban a vezetőség közt már nem szerepel Miklós Anikó, persze ebből még nem következik egyenesen, hogy a tankerület élére került.

Kiemelt kép: illusztráció, forrás: hirmagazin.eu

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!