Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Győr-Sopronba utazik ma HFC

A Győr-Moson-Sopron megyei Abda vendége lesz hétvégén a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó csapata – Magyar Kupa mérkőzést játszanak.

NB III-as bajnokit nem rendeznek a hétvégén, viszont elkezdődik a MOL Magyar Kupa főtáblás küzdelemsorozata. A sorsolás értelmében hosszú út vár a vásárhelyi fiúkra. Jó hír azonban, hogy a csapat már pénteken elutazik, köszönhetően az egyesület támogatóinak, Dr. Kecskés Ákos ügyvédnek és Vad Sándor egyéni vállalkozónak.

A cél mindenképpen a továbbjutás, hiszen az Abda az előző csonkaszezont a 16 csapatos bajnokság 12. helyén fejezte be.

Az idegenbeli találkozó kapcsán Orosz Márk, a HFC játékosa nyilatkozott:

„Sajnos az elmúlt időben nem úgy sikerültek a dolgaink, ahogyan szerettük volna, de ez már a múlt, tanultunk belőle és most már próbálunk előre nézni. Szombaton kupamérkőzés vár ránk, Abdára látogatunk, ami elég messze van, de a klubnak és támogatóinak köszönhetően egy nappal korábban lehetőségünk van elutazni. Én már nagyon várom a mérkőzést, úgy gondolom, egy jó csapattal találkozunk, viszont magunkra kell, koncentráljunk, a saját játékunkra és arra, hogy mindent megtegyük, hogy továbbjussunk a kupában. Igaz vannak hiányzók is a csapatban, akiket mihamarabb várunk vissza a pályára, de van olyan jó játékos állományunk, én úgy gondolom, hogy aki megkapja majd a lehetőséget, élni fog vele. A siker kulcsa szerintem az alázatos játék, valamint ha úgy megyünk fel a pályára, hogy “egy mindenkiért, mindenki egyért” küzd az elejétől az utolsó percig”

A találkozó szombaton 15 órakor kezdődik.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!