Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Este 11 után bezáratják a szórakozóhelyeket

A közmédiának adott interjújában utalt rá, hogy az asztalon van, most be is jelentette, hogy meglépik: este 11 óra után be kell zárnia a szórakozóhelyeknek – közölte Orbán Viktor miniszterelnök mai, közösségi médiába feltöltött videójában.

Kormányülés után. Döntések // Government meeting finished. Decisions.

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. szeptember 16., szerda

Ebben arról beszél: a szakemberek szerint december-január magasságában tetőzik a második hullám, ezért addig folyamatosan védekeznünk kell. Megismételte azt a korábbi állítását, hogy az egészségügy felkészült, az ellátás feltételei adottak. A videójában felsorolta, milyen döntéseket hoztak a mai kormányülésen:

  • Fenntartják a beutazási korlátozást.
  • Kötelezővé teszik a maszkviselést a tömegközlekedési eszközök és a boltok mellett a mozikban, színházakban, egészségügyi intézményekben, ügyfélfogadási irodákban is.
  • Megállapították a tesztek hatósági árát 19500 forintban.
  • A szórakozóhelyeknek 23 órákor be kell zárniuk. 

A miniszterelnök videóját azzal zárta, hogy a rendőrséget arra utasította, hogy szigorúan ellenőrizze és tartassa be a szabályokat. A kicsivel húszezer forint alatti hatósági teszt-ár abból a szempontból Hódmezővásárhelyen mindenképpen izgalmas, hogy itt korábban egy magáncég az állami kórházban 96 ezerért adta a már akkor is 30 ezres ajánlott árú szűrést.

Kiemelt kép: Orbán Viktor, Facebook
Forrás 444

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!