Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Márki-Zay: a vásárhelyi-makói körzetben egy jó civil jelölttel már lehet nyerni 2022-ben

Ha nem Lázár János, hanem egy jobb jelölt indul itt a Fidesz színeiben az országgyűlési választáson, az az ellenzéknek nem kedvez. Ugyanakkor, ha az ellenzék együtt tud működni az összes körzetben, akár kétharmados győzelme is lehet – fogalmazott szokásos, facebookos beszámolójában Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke.

Márki-Zay kiemelte, hogy a legjobb jelölteknek kell előkerülnie és nem pártalkuknak kell eldöntenie, hogy a 106 körzetben ki induljon. Véleménye szerint mindenhol a Fidesz legyőzéséhez legalkalmasabb jelöltet kell megtalálni, ezért arra kéri a Mindenki Magyarországa Mozgalom Kossuth Köreit, hogy már most kezdjék meg a jelöltek felkutatását.

Elmondása szerint a Csongrád 04-es, azaz a vásárhelyi-makói választókörzetben az egyik párt aspiránsával beszélgetett, aki szeretne képviselőjelölt lenni. Márki-Zay szerint a többi nagyobb ellenzéki pártnak is lenne saját jelöltje, ezért az a legfontosabb, hogy legyen előválasztás, annak a nyertese pedig meg tudja verni a Fidesz indulóját, aki még nem ismert pontosan. Márki-Zay Péter hozzátette: ebben a körzetben egy jó civil jelölttel már lehetne nyerni.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!