Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

HSÚVC: a promenad.hu egy olimpiai bajnokot sároz be

Mint arról beszámoltunk, valótlan a pletyka, Risztov Éva társadalmi munkában végzi a vásárhelyi úszósporthoz kapcsolódó munkáját, akárcsak az elnökség többi tagja. Kenéz László, a Hódmezővásárhelyi Senior Úszó és Vízilabda Club elnöke megmutatta a teljes levelet, amit a promenad.hu szerkesztőségének küldött az olimpiai bajnok 500 ezer forintos fizetésével kapcsolatban:

Felkérem Önöket, hogy a mai napon név nélkül megírt cikküket, Risztov Éva olimpiai bajnokra vonatkozóan vegyék le! Kategorikusan visszautasítom még a sejtetését annak, hogy egyesületünknél Risztov Éva bármilyen formában jövedelemhez jutna! Risztov Éva kizárólag társadalmi munkában végzi a vásárhelyi úszósporthoz kapcsolódó munkáját, ahogy az elnökség többi tagja is.

Úgy gondolom egy ilyen cikknek a megírása sokkal körültekintőbb információgyűjtést érdemelne meg. Arról nem is beszélve, hogy egy olimpiai bajnokot sároznak be.

Kérem, hogy levelemet, szó szerint, változtatás nélkül, azonnal jelentessék meg! Végezetül bejelentem, hogy a szükséges jogi lépéseket megtesszük az irányba, hogy korrekt tájékoztatást kapjon a közvélemény!

A promenad.hu csak egy részletét közölte Kenéz László tájékoztatásának.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!