Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Cseri Tamás: nincs beruházás, program, helyette küzdünk a fűvel

A Fidesz-Szeretem Vásárhelyt képviselője szerint ,,az egész városi élet a fűnyírás körül forog, mégis ellep mindent a gaz.”

Cseri Tamás azt írta közösségi oldalán: ,,Néhány éve a városi kommunikáció az épülő Körhídról, keleti, északi elkerülő utakról, iskola és óvoda felújításokról, de akár komplett új óvoda, iskola vagy kórházi szárny építéséről szólt. Megújultak közintézményeink, és olyan főutak, mint a Jókai utca vagy a Kutasi út. „

Most pedig ,, az egész városi élet a fűnyírás körül forog, mégis ellep mindent a gaz! A képviselők legnagyobb teljesítménye, programja a gazolás és fűnyírás. Bejelentkeznek a fészen fűnyírás előtt, fűnyírás után, fűnyírás közben. Van már fűnyírásra buzdító videó, kinek szebb a fű a háza előtt verseny, és permanens kommunista szombatok a fűnyírásra hangolva.”

Cseri Tamás azt is hozzátette: ,,nem sokat vártam ettől a gittegylettől, de ez már kezd valóban röhejessé válni! Nulla perspektíva, nulla beruházás, nulla terv„, valamint, hogy Márki-Zay Pétert legyőzte a gaz és bocsánatot kell kérnie.

Múlt hét pénteken fórumot tartott Dr. Kis Andrea alpolgármester és Gyöngyösi Ferenc önkormányzati képviselő. Ők arról számoltak be, hogy zajlik a Jókai és a Szántó Kovács János utca területén az útfelújítás; egy pályázat segítségével 139 millió forintból újul meg három olvasóköri ingatlan és épül egy Új-Kishomokon; Béketelepen is elkezdődött a kátyúzás; továbbá szeretnék kibővíteni a Téglagyári tanösvényt.

Fűnyírással kapcsolatos Facebook posztot egyébként Benkő Zsolt, szintén fideszes képviselő is közzétett a tavalyi év folyamán:

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!