Ugrai Panna, Csatlós Flóra és Gál Olivér

Ma az M4 Sporton: Ugrai Panna vs Hosszú Katinka

Ma az M4 Sport élőben közvetíti két vásárhelyi úszó versenyét a Négy Nemzet viadalról. A Hód Úszó SE színeiben Urgrai Panna Hosszú Katinkával méri össze erejét, Gál Olivér pedig a legjobb magyarként 50 méter mellen jutott az esti döntőbe. 

Ma 18 órától az M4 Sporton élőben lehet majd követni, hogyan csap össze Hosszú Katinkával Ugrai Panna, illetve sikerül-e Gál Olivérnek az éremszerzés a Budapesten rendezett nemzetközi úszóversenyen. A Négy Nemzet elnevezésű viadalon versenyszámonként minden országnak csak a két legjobbja juthat be a késő délutáni döntőkbe. Vagyis összesítésben hiába ússza valaki a délelőtti selejtezőben a harmadik legjobb időt, ha két honfitársa előzi meg, csak a B döntőben folytathatja. 

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Hód Úszó SE színeiben három, míg a NICS-HSÚVC-től két úszó szerepelt a rangos megmérettetésen, és eddig egyikőjüknek sem sikerült a bravúr. Egészen ma délelőttig: Ugrai Pannánál csak Hosszú Katinka úszott jobban 200 vegyesen, míg Gál Olivér összesítésben a harmadik legjobb időt repesztette 50 méter mellen, a magyarok között nem talált legyőzőre. 

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!