Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Letartóztatta a bíróság az édesanyját megkéselő és elásó csorvási férfit

Egy hónapra elrendelték annak a csorvási férfinak a letartóztatását, aki csütörtök reggel egy késsel megölte édesanyját, majd holttestét elásta – tájékoztatta a Békés Megyei Főügyészség pénteken közleményben az MTI-t.

Mint írják, a 42 éves férfi csütörtök reggel csorvási lakóhelyén ököllel többször megütötte a vele együtt élő 62 éves édesanyját. Majd magához vett egy megközelítőleg 30 centiméter hosszúságú kést, és azzal a hátán és a nyakán többször megszúrta. A nő belehalt sérüléseibe.

Ezt követően a férfi a holttestet elásta, a vért feltakarította, az ehhez használt eszközöket elmosta, illetve eltüntette, a kést feldarabolta és a szennyvízcsőbe dobta. Ezután megreggelizett, de közben arra az álláspontra jutott, hogy “ezt úgysem lehet megúszni”, ezért – egy pénzintézeti ügyintézés és a családtagok felkeresése után – csütörtök délután feladta magát a rendőrségen.

A letartóztatását azért rendelték el, mert felmerült a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve mert a férfi a bizonyítási eszközöket megsemmisítette és elrejtette – olvasható a közleményben.

MTI

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!