Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Két autó ütközött Zsombón, hét sérült

Vásárhelyen, Csanádpalotán és Szentesen pedig még mindig hasadnak le a fák.

Két személyautó ütközött össze tegnap délelőtt Zsombó belterületén, az 5405-ös út 57. kilométerszelvényében – tájékoztatta lapunkat Tátrai János tűzoltó alezredes, a katasztrófavédelem helyettes szóvivője az előző nap eseményeiről írt összefoglalójában.

A balesetben hét ember megsérült, a szegedi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a műszaki mentés idejére teljes útzár volt érvényben.

A reggeli órákban Hódmezővásárhelyen, a Hódtó utcában egy lakás erkélyéről kopolit üveg lógott. A járókelőket veszélyeztető üveget a hódmezővásárhelyi tűzoltók kézi erővel távolították el. A Vajda utcában pedig egy lakóépület pincéjében sok esővíz gyűlt össze, melyet a tűzoltók benzinmotoros szivattyúval szívtak ki.

Máma még hasad tovább

Hódmezővásárhely – Kútvölgyön, a Táncsics Mihály utcában lehasadt egy fa ága, amelyet a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel szedtek le. Szintén nagyobb fa okozott gondot Csanádpalotán, ahol a Muskátli utcában egy ingatlan tetejére dőlt. A kidőlt fát a makói hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

A 4401-es út 15. kilométerszelvényében Szentes közelében pedig az útra lógott egy faág, ezzel cszélyeztetve a közút forgalmát. A faágat a szentesi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!