Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Július 27-én lesz a Magyar Tenisz Szövetség tisztújító közgyűlése – Lázár János lehet az új elnök

Az eseményre eredetileg június 12-én került volna sor, ám akkor a járványügyi korlátozások fennállása miatt el kellett halasztani.

Május 13-án öt elnökségi tag – Bársony Farkas, Dudik János, Gém Péter, Molnár György és Viszló Csaba – lemondott tisztségéről. Egy független pénzügyi tanácsadó cég április 21-én készült el az átvilágítással, melynek eredményeképpen az MTSZ 3,533 milliárd forint konszolidációs kérelmet nyújtott be a kormányhoz az Emberi Erőforrások Minisztériumán keresztül.

Májusban a Vidéki Tenisz, a Teniszezők a Teniszért, valamint a Tiszta Tenisz mozgalom közösen bejelentette, hogy Bardóczky Kornélt javasolja a szövetség szakmai elnökjelöltjének. Kommünikéjükben hangsúlyozták, hogy alapelvként olyan elnökjelöltet, elnökségi tagokat és vezető tisztségviselőket támogatnak, akik nem voltak részesei az elmúlt évek vezetésének és döntéshozói testületeinek.

Korábban a Nemzeti Sport és a Népszava is cikkezett arról, hogy – kormányzati támogatással – Lázár Jánost, Hódmezővásárhely országgyűlési képviselőjét jelölhetik az elnöki tisztségre. Június közepén a sportnapilap megírta, hogy megkezdődtek az egyeztetések Bardóczky és Lázár között.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!