HIRDETÉS

Illusztráció: Atádhír

Leszakadó faágak akadályozták a közlekedést megyeszerte

Hódmezővásárhelyen a Szabadság téren, Szentesen az Apponyi téren és a Bem utcában, illetve Szegeden a Tímár utcában is nagyméretű faág hasadt le, amely veszélyeztette a forgalmat. Ezeket mindenhol a helyi tűzoltóknak kellett eltávolítania – tudtuk meg a Tátrai János, a katasztrófavédelem helyettes szóvivőjének a Hódpress-hez eljuttatott közleményéből.

Felgyő közelében, a 4519. számú út mentén mindjárt két fa is az útra dőlt. Csanyteleken a Tömörkényi úton pedig egy nagyméretű faág egy tetőre és egy villanyvezetékre dőlt. Szintén a Tömörkényi úton ingatlanra, a Szegedi úton az úttestre hasadt egy-egy ág. Ezeket is a város hivatásos tűzoltóinak kellett eltávolítania.

Szombaton délután Szegeden, a Felső Kikötő soron felhalmozott gallyak égtek. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el. Vasárnap hajnalban, a szegedi Új Élet utcában pedig a nádas gyulladt ki. Ezt a katasztrófavédelem munkatársai egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el. Délután Csongrádon a Fő utcán egy személygépkocsi motortere égett. A tüzet a csongrádi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották, szerencsére személyi sérülés nem történt.

Az esti órákban az M5-ös autópálya 120. kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon, Kistelek közelében személygépjármű égett. A tüzet a kisteleki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották, személyi sérülés itt sem történt. Szegeden a Vértói úton pedig egy társasházi lakás konyhájában a tűzhelyen felejtett étel égett este. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt eloltották, személyi sérülés nem történt.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!