Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Négyszáz milliós pályázatból új hulladékudvart hoznának létre

Egy 400 millió forintos pályázat által új hulladékudvart szeretne létrehozni a város, ennek a helyszíne valószínűleg a volt Állatvásártér mellett lenne – erről is beszélt a Vásárhelyi TV Időben című műsorában Márki-Zay Péter polgármester.

400 millió Ft-os pályázat segítségével új hulladékudvart szeretne létrehozni a város, ennek a helyszíne valószínűleg az Állatvásár tér mellett lenne – erről is beszélt Időben című műsorunkban Márki-Zay Péter. A polgármester azt is elmondta, hogy újraindul a járvány idejére felfüggesztett eseti lomtalanítás Hódmezővásárhelyen. A teljes adást youtube csatornánkon tekinthetik meg. https://youtu.be/8EqG9q6uwfw

Közzétette: Vásárhelyi Televízió – 2020. június 11., csütörtök

Elmondta: a már a hulladékszállítást végző FBH napokon belül újraindítja a kérhető lomtalanítást, de tartanak központit is. Emellett arról is beszélt a városvezető: lehet igényelni plusz szelektív kukát is.

A Szentesi úti egykori Állatvásártér mögé létesülő hulladékudvarral egyébként már egy 2018-ban szerződött és forrásátcsoportosítással is járó projektterv is számolt.

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!