Fotó: Szeged365.hu

Agyhalottazó molinóval küzdene az illegális szemetelők ellen a dorozsmai fideszes képviselő

- Hirdetés -

“Ne légy agyhalott!!! Ez szelektív hulladékgyűjtő sziget, használd rendeltetésszerűen !!!” – egészen pontosan ezzel a felirattal helyezett ki molinókat több kiskundorozsmai gyűjtősziget mögé Mihálffy Béla fideszes önkormányzati képviselő a Szeged365 cikke szerint.

A portálnak arról beszélt, ami egyébként Szeged többi részén és a legtöbb városban visszatérő, állandó probléma, hogy sokan háztartási szemetet, de még állati tetemeket is kiszórnak a szelektív hulladékgyűjtők mellett.

- Hirdetés -

A plakáton a legközelebbi hulladékudvar helye látható, ahová egyébként bármilyen hulladékot szintén nem lehet leadni. A szegedi hulladékos cég weboldala azt írja:

Magánszemélyek az elkülönített, frakciónként szétválogatott (szelektív) hulladékot, lakossági eredetű, háztartási mennyiségű veszélyes hulladékot, valamint a szervezett közszolgáltatásban át nem adható, egyéb szilárd hulladékot – pl. mezőgazdasági fóliát, fanyesedéket, építési törmeléket, lomokat, stb.- a hulladékátvevő helyeken (hulladékudvar) háztartásonként, hulladék fajtánként meghatározott éves limit figyelembevételével, de naponta a hatályos üzletszabályzatban rögzített maximum 1 köbméter mennyiségig díjmentesen átadhatják.

Efölött készpénzben kifizetve le lehet adni hulladékot, de Szegeden kizárólag a Sándorfalvi úti telepre.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!