Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A vívók is elkezdték az edzéseket

Versenyek várhatóan csak ősszel lesznek, de a Csomorkány SE-nél már megkezdődtek az edzések.

– Tekintettel arra, hogy a kormány 2020. május 4-től engedélyezte a sportkluboknak az edzések megtartását, május 11-től a Csomorkány SE minden korosztályának beindult az edzések. A sportolóink szülei írásos megkeresésemre úgy válaszoltak, hogy örülnek az újrakezdésnek. Mindössze két szülő vélekedett úgy, hogy gyermekeik csak szeptembertől folytatják az edzések látogatását. Ennek megfelelően csaknem teljes létszámmal indultak újra a tréningek – mondta lapunk érdeklődésére Wolf Csaba.

Az egyesület elnöke hozzátette, tekintettel arra, hogy a válogatott edzések május végéig nem folytatódnak, egyelőre válogatott kerettagjaink is mindennap itthon edzenek. Feltételezésük szerint ebben a versenyszezonban már nem lesznek versenyek, így valószínűleg versenyzőink országos szintű megmérettetései csak a nyarat követően kerülnek megrendezésre. 

Az év elején még volt némi nézeteltérés a városvezetés és az egyesület között a Vívócentrum üzemeltetési költségei kapcsán. Ezzel kapcsolatban Wolf Csaba azt mondta, az önkormányzattal jó a Csomorkány SE együttműködése, a Vívócentrum továbbra is sportolóik rendelkezésére áll. Az üzemeltetési díjak elszámolásával kapcsolatban folyamatban vannak az egyeztetések, minden bizonnyal mindkét fél számára megnyugtató megegyezés fog születni.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!