Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Tíz éve ingyen beriasztózta a cég az óvodát, ahova betörtek, most a felújítás után újra megtette

Tíz éve ingyen beriasztózta a hódmezővásárhelyi Garai László vagyonvédelmi cége az Észak utcai óvodát, ahova akkor betörtek, és akkora pusztítást végeztek, hogy napokig zárva kellett lenniük. Két éve elkezdték felújítani az épületet, most újra térítésmentesen szereltek föl nekik biztonsági berendezéseket.

„2010 május hónapban fiatalok betörtek az Észak utcai óvodában és olyan rombolást végeztek, hogy nem tudtuk az intézményt napokig használni. Garai László a Garai Vagyonvédelem Kft. tulajdonosa azonnal felajánlotta, hogy az óvoda épületét biztonsági berendezéssel szereli fel és azt térítésmentesen üzemelteti” – idézi fel a tíz éve történteket az Észak utcai óvoda dolgozói és szülői közössége, melyet a Polgármesteri Hivatal osztott meg közösségi oldalán.

2018-ban egy éven át tartó felújítás zajlott, teljesen megújult az intézmény. A vállalkozó ismét felajánlotta az épület védelmének biztosítását.

2020. május 5-én Kis Margit szakmai vezető asszonynak átadta az új berendezést. „Köszönetünket szeretnénk kifejezni a Garai László tulajdonos úrnak Garai Vagyonvédelmi Kft. dolgozóinak, az Észak utcai óvoda teljes riasztórendszer beszereléséért és térítésmentes üzemeltetéséért” – zárják üzenetüket a dolgozók és a szülők.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!