Online fórum: árok lefedéséről, kátyúzásról is kérdezték Gyöngyösi Ferencet

A világjárvány miatt személyesen nem tarthat fórumot, az interneten várta a kérdéseket az önkormányzati képviselő. A környék rendbe tételéről és a nagy port kavart nyílt leveléről is szó esett.

– A város 10 millió forintot különített el önerős járdaépítésre, a béketelepieket is biztatom a pályázatra – ezt mondta Gyöngyösi Ferenc hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselő a mai online fogadóóráján. Kátyúzásra idén az önkormányzat 35 millió forintot szán, az ő körzetében már felmérte, hol lenne erre szükség, továbbítja a feljegyzéseit a városházára, közölte.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Szó esett az elmúlt napokban a figyelem középpontjába került nyílt leveléről, melyet Lázár János országgyűlési képviselőhöz írt, és amelyre egyelőre nem kapott választ, de a városatya bízik benne, hogy lesz valamilyen reakció a címzett részéről.

Helyi lakosok azt szeretnék, hogy fedett legyen a mély, széles, betonozott csatorna a Lőrinc pap utcában, tolmácsolta a polgárok kérését. Kért az önkormányzat árajánlatot. Az utca elején, ahol több gyermek lakok, egy rövid szakasz lefedése 5 millióba kerülne, teljes hosszában korláttal való ellátása – mert a biztonság érdekében ilyen ötlet is felmerült – pedig 30 millióba. – A veszélyhelyzet végeztével, ha látjuk, meddig ér a takarónk, újra terítékre kerül a kérdés – mondta.

Nyitóképünk: Lőrinc pap utca, google map

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!