Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Holnap csobbanhat Ugrai Panna

Úszógépről medencére vált hétfőtől Ugrai Panna. A Hód Úszó SE versenyzője válogatott társaival Balatonfűzfőn áll edzésbe, ma este hatig kell jelentkeznie a szálláson.

Hódmezővásárhelyen az év női sportolójának választott úszó heteken át mindszenti otthonában edzett, elsősorban úszógéppel, de a monoton szárazföldi felkészülést holnaptól vizes edzésre válthatja.

Pénteken kaptam meg az emailt a szövetségtől, hogy részt vehetek az utánpótlás és felnőtt válogatottaknak szervezett edzőtáborban. Nekem Balatonfűzfőre kell mennem, vasárnap délután hatig kell jelentkeznem a szálláson. Nagyon várom már, hogy végre újra medencében edzhessünk” – mondta lapunknak Ugrai Panna.

Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke a héten lenyilatkozta, különleges óvintézkedések betartása mellett készülhetnek a programban résztvevők, egy részük a fővárosi Duna Arénában, a többiek Balatonfűzfőn. Így például két turnusban zajlanak majd a reggeli és a délutáni edzések: egy-egy időszakban 10-10 úszó edzhet, pályánként egy. A sportolóknak és az edzőknek is minimum kétméteres távolságot kell tartaniuk egymástól. Az edzéseken kívül kizárólag lakó- vagy szálláshelyükön lehetnek a versenyzők, ezt helymeghatározó segítségével ellenőrizheti is a szövetség. Az úszók nem használhatnak tömegközlekedési eszközöket. A sportolók a közeli hozzátartozóikon kívül mással személyes kapcsolatot nem tarthatnak. Nyilvános helyeket (vendéglátó helyek, bevásárlóközpontok, üzletek stb.) nem látogathatnak. Bárki, aki megszegi ezeket a szabályokat, az fegyelmi vétséget követ el, és azonnal elesik az edzéslehetőségtől.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!