Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

NoÁr: egy főorvostól kaptam SMS-t, hogy végigkönnyezte a klipet

A zenész a mindennapi hősökről írt számot.

A nagyközönség előtt leginkább a Mi kis falunkból és a diáktüntetések környékén népszerűvé vált oktatási számáról ismert Molnár Áron, művésznevén NoÁr a hétköznapi hősökről, az orvosokról, mentősökről, ápolókról, tűzoltókról, köztisztasági dolgozókról írt dallal jelentkezett.

Nekünk ti vagytok Herkules, ti vagytok Batman. Ti vagytok Vasember, Wonder Woman, vagy Antman! Thor, Hulk, Captain Marvel csak filmekben hősök. Ti egy mozijegy áráért, ha hívnak, jöttök.

– emelik piedesztára a rapszám sorai a járvány alatt is értünk dolgozókat. „Mi, művészek azt tudjuk adni nekik, hogy támogatjuk őket a művészetünkkel” – mondta a szerző a dalról a Vásárhelyi TV-nek.


–  A mai nap jött ki a klip és nagyon boldog vagyok mert már egy főorvostól kaptam egy SMS-t, hogy Ő végig könnyezte a klipet, de már azóta írtak nekünk az egészségügyi dolgozók, postások, rendőrök, ez egy hidegrázós élmény volt – árulta el a csatornának. Hozzátette: a szám a legfontosabb célja, hogy eljusson hozzájuk, hogy erőt adjon. „Fantasztikus jelzéseket kapunk és nagyon boldog vagyok, hogy a sajtó részéről is van rá kereslet” – summázta.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!