Karanténkoncertet adtak a vásárhelyi zenészek

- Hirdetés -

Egymástól – a vírusjárvány miatt – biztonságos távolságban, mégis együtt játszik hat vásárhelyi zenész. Lugasi Linett és barátai is megvalósítottak egy egy zeneszámból álló “karanténkoncertet”. Turi Csaba lapunk érdeklődésre elmondta: megkereste Linettet (a PopArt zenekarban játszanak együtt – a szerk.), hogy nincs-e valami jó ötlete. – Azt mondta, hogy éppen ő is erre gondolt, majd javasolta, hogy ezt a dalt szívesen elénekelné, mert hangulatában, szövegében is aktuális és talán némi erőt, vigaszt adhat – részletezte. Linett édesapjával, a basszusgitáros Lugasi Attilával és barátjával, a hegedűs Misku Tamással így már négyen megvoltak. Mivel Csaba nem szeretett volna egyedül gitározni, felkérte az általa kivételes tehetségnek tartott Fekete Tamást, majd a dobos Szegény Istvánt is sikerült megnyerni az ötlethez. A Várj, míg felkel majd a nap című számot előadásukban itt láthatják:

LINETT ÉS BARÁTAI: Várj, míg felkel majd a nap (karantén cover)Egy kicsit lefoglaltuk magunkat és hátha sikerül örömet és talán némi reményt is adnunk.(Megosztásokat megköszönjük!)

Közzétette: Csaba Turi – 2020. április 4., szombat

- Hirdetés -

– Természetesen személyesen nem találkoztunk, mindenki otthon elénekelte, feljátszotta a saját részét a kamera előtt, én pedig összevágtam. Egészen addig dolgoztam rajta, amíg mindenki elégedett nem lett. Nem állítom, hogy egyszerű volt a projekt, de a végeredményt látva megérte – foglalta össze a zenész.

Turi Csabának nem ez az első akciója, amivel oldani próbálja a muszájból otthon töltött napok hangulatát: a Facebook oldalán a Győrfi Pál paródiája például nagy siker lett az ismerősei körében.

Bocsánat….😂😂😂😂😂🤘

Közzétette: Csaba Turi – 2020. március 30., hétfő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!