Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Akik a Németh László körzetében élnek, automatikusan felveszik

Ha persze április végéig nem nyernek felvételt valahova máshova. De nagy valószínűséggel azokat sem utasítják el, nem az iskola felvételi körzetében élnek.

Azokat a gyermekeket, akik iskolánk beiratkozási körzetében élnek, és április 28-ig nem kapunk értesítést arról, hogy más iskola fel kívánja venni, hivatalból felvesszük, és erről írásban értesítjük a gyermeket nevelő szülőt – írja Árva László, a Németh László Gimnázium és Általános Iskola igazgatója lapunkhoz eljuttatott közleményében. Ebben az esetben beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a 2020/2021. tanév első napján kerül majd sor – teszi hozzá.

Azokat, akik nem iskolánk beiskolázási körzetében élnek a férőhelyek függvényében az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagy valószínűséggel fel tudjuk venni – folytatja a közlemény. Felhívják azonban a figyelmet, hogy ez esetben a szülőnek jelezni kell a felvételi szándékát legkésőbb április 24-ig e-mailben vagy telefonon az iskola titkárságán, illetve miután megnyitották, az e-Kréta digitális napló felületén.

Ebben a személyes adatokat és elérhetőségeket kell megadni, ezt követően felveszik a szülőkkel a kapcsolatot. Amennyiben az e-Kréta elektronikus ügyintézési felülete megnyílik, annak használatáról az iskola weblapján tájékoztatni fognak. A végső felvételről az iskola legkésőbb május 21-ig értesíti a szülőt. Amennyiben helyhiány miatt a gyermek felvételére mégsem lenne lehetőség, a kötelező felvételt biztosító iskola fel fogja venni – zárul a közlemény.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!