A szülők annyit vannak most a gyerekeikkel, hogy az esti mesét mondhatná más

110

- Hirdetés -

Facebook-videóban mond mesét a Bessenyei Színkör egyik tagja.

- Hirdetés -

“Már mi is otthon maradunk, nem megyünk be az óvodába dolgozni, innen fogok mesélni nektek egy történetet” – szól a gyerekekhez Kriszti, a hódmezővásárhelyi Bessenyei Színkör tagja. Mint videójuk leírásában összefoglalják: mivel a kényszerű bezártság miatt a szülők minden idejüket a gyerekekkel töltik, ezért úgy gondolták, mondhatná más az esti mesét. Ezért 3-5 perces mesemondó videókat töltenek fel.

Kriszti mesél –

Mesél a Bessenyei Színkör! Arra gondoltunk, hogy a szülők annyit vannak mostanság a gyerekeikkel, hogy az esti mesét mondhatná más…Mondjuk a színkör tagjai. Kérünk visszajelzést, hogy van-e igény 3-5 perces kis mesékre? Mi felvesszük, ti lejátsszátok. Biztos jobb, mint a tv előtt…

Közzétette: Bessenyei Színkör Hódmezővásárhely – 2020. április 4., szombat

A ma kitett videóban miután megköszönte a sok rajzot és építményt, amit fényképen a gyerekek (szülei) beküldtek nekik, A kesztyű című mesét mondja és mutogatja egy táblára kirakott figurákkal. “Kérünk visszajelzést, hogy van-e igény 3-5 perces kis mesékre? Mi felvesszük, ti lejátsszátok. Biztos jobb, mint a tv előtt” – fogalmazzák meg a videót kisérő poszt végén.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!