Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Nem véletlenül pirosodtak be a mai újságok címlapjai

Ha lement ma az újságoshoz kivette a postaládájából az előfizetett újságját, akkor láthatta, országos és helyi, jobb- és baloldali lapok egyaránt részben vagy egészben bepirosodott címlappal jelentek meg, amelyen egy stilizált házikó ikon alatt az olvasható: Maradjon otthon!

Forrás: Media1.hu

A közösségi érintkezés elkerülése most a leghatékonyabb eszközünk, annak érdekében, hogy a koronavírus-járvány terjedését lelassítsuk Magyarországon. Az üzenetet mára mindenki ismeri az országban és gyakorlatilag mindenhol a világban – idézi fel a Média1, amelynek cikke szerint az akcióban részt vett a Blikk, a Bors, az összes megyei napilap, a Lokál, a Népszava, a Nemzeti Sport, a Magyar Hírlap, a Magyar Nemzet, a Ripost és a Világgazdaság, a Magyar Hang, ezen lapok online felületei, továbbá a digitális hírmédia színeiben az Index.hu, a Blikk.hu, az Origo.hu, a HVG Online, valamint a 24.hu és a Media1.hu is.

Szerkesztőségünk és rengeteg vásárhelyi is már otthonról dolgozik, így Öntől is azt kérjük, ha megteheti: maradjon otthon, mert ezzel tudjuk leghatékonyabban megfékezni a koronavírus terjedését.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!