Kigyulladt egy autó szombaton az M43-ason

Szerencsére senki sem sérült meg, viszont itt is és még sok helyen volt dolguk a katasztrófavédőknek a hétvégén lapunkhoz eljuttatott összefoglalójuk szerint.

Szombat:

  • Kigyulladt egy személyautó szombaton az M43-as autópályán, a Szeged felé tartó pályatesten. A szegedi tűzoltók rövid idő alatt a helyszínre értek és elfojtották a lángokat. Senki sem sérült meg. 
  • Árokba csúszott egy személyautó szombaton reggel Kiszomboron. A műszaki mentést a makói tűzoltók végezték el, a balesetben senki sem sérült meg. 

Vasárnap:

  • Teljes terjedelmében égett egy melléképület vasárnap Kübekházán. A főügyelet a szegedi és a makói hivatásos egységeket riasztotta, a tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt a főépület tetőszerkezetére is. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, négy vízsugárral fojtották el a lángokat. A tűzesetben nem sérült meg senki de az ingatlan átmenetileg lakhatatlanná vált. 
  • Fának ütközött, majd felborult egy személyautó vasárnap délután Szentesnél, a 45-ös számú főúton. A műszaki mentést a város hivatásos egysége végezte el, áramtalanítottam, majd kerekeire állította a járművet. A balesetben a sofőr megsérült.