Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Lenullázódott a sportfogadás

Tanzániai, nigériai és nicaraguai focimeccsekre vagy éppen thaiföldi női röplabda bajnoki mérkőzésekre fogadhatnak a sportfogadás szerelmesei manapság. A Tippmix-forgalom lenullázódott Vásárhelyen.

A magyar állam aranytojást tojó tyúkja, a Szerencsejáték Zrt. is kitörte a nyakát az elmúlt napokban a koronavírus-járvány miatt. Múlt év végén arról szóltak a hírek, hogy rekordforgalmat ért el a vállalat: 530 milliárdos árbevétel mellett 25 milliárd forint profitot termelt. Az eddigi vásárlói szokásokat – miszerint az Ötöslottóval játszanak a legtöbben, de a játékosok már többet költenek Tippmixre és kaparós sorsjegyre – felülírta a járvány.

A sportélet lefagyásával egyidejűleg Fortuna kegyeit is egyre kevesebben keresik, pontosabban nincs is mire fogadni, hiszen egy európai számára zsákbamacskával ér fel, hogyan is végződhet egy találkozó, mondjuk a szingapúri labdarúgó bajnokságban.

Aki tippmixezni szeretne, annak mostanság a földgolyó másik végén szervezett pontvadászatokban kellene jártasnak lennie, mert tanzániai, nigériai és nicaraguai labdarúgó, vagy éppen a thaiföldi női röplabda mérkőzésekre fogadhat.

A sportfogadás gyakorlatilag lenullázódott – mondta lapunknak Daru Árpád. Az Andrássy úti lottózó tulajdonosa szerint a lottók és és a sorsjegyek iránti keresletben is meredek visszaesés tapasztalható.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!