Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Közgyűlés: egy vásárhelyinél sem igazoltak koronavírus-fertőzést

Március 19-én kilenctől ült össze Hódmezővásárhely rendes közgyűlése, ahol parázs vita alakult ki Kallai Árpád távolmaradásától az operatív stábtól, a rendőrkapitány-helyettes azt mondta, nincs a városban koronvírus-fertőzött és elfogadták a Tornyai-leépítést.

Mivel a koronavírus miatt volt nem látogatható személyesen a nyilvános ülés, a Vásárhelyi TV videós közvetítése mellett a Hódpress tesztjelleggel írásos formában percről-percre tudósításban számolt be valós időben a történésekről, amely alább visszaolvasható.

A közgyűlés visszanézhető élő videója pedig itt elérhető:

Márciusi rendes közgyűlés 2020.03.19.

Márciusi rendes közgyűlés

Közzétette: Márki-Zay Péter – 2020. március 19., csütörtök

  • Márki-Zay Péter polgármester, és az őt támogató képviselők és a helyben ellenzéki fideszes frakció között parázs vita alakult ki Kallai Árpád kórházigazgató kimaradásáról a városi koronavírussal kapcsolatos operatív stábból.
  • Szabó Zsolt rendőrkapitány azt mondta: többen vannak Vásárhelyen karanténban, de a fertőzés egyikük esetében sem igazolt, csak a külföldről visszaérkezés miatt különítették el őket.
  • Miklós Péter: részben munkakör-átszervezés lesz a Tornyaiban tervezett tízfős létszámleépítés. A csökkentett keret a korábbi létszámnak a bérköltségét nem tartalmazta volna, nem hogy a járulékaikat – mondta el a múzeumigazgató.

Kövessék Facebook-oldalunkat, ha nem akarnak lemaradni semmiről!

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!