Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Később tartják meg az egészségfejlesztési iroda programjait

Az EVP Egészségfejlesztési Iroda és a Makói Egészségfejlesztési Iroda a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel szeretné tájékoztatni rendezvényeinek résztvevőit, valamint pácienseit, hogy az előzetesen már meghirdetett eseményeket elhalasztják, az ellátás pedig szünetel irodákban.

Sajtóközleményük szerint az elmaradt rendezvényeket, tanácsadásokat pótolni fogják. A Testsúly Kontroll Programban résztvevő páciensek számára fontos tudnivaló, hogy a mozgáskártyák továbbra is korlátlan ideig felhasználhatók, érvényességüket nem veszítik el, valamint ahány hét kiesés következik majd most a programban, annyi héttel fog meghosszabbodni a program időtartama.

Az iroda Facebook oldalainak valamelyikén (evpefi, makoefi), valamint a weboldalon (www.evp.hu) keresztül lehet tájékozódni a rendezvények pótlásáról, itt kerülnek majd közzétételre a programokkal kapcsolatos tudnivalók, mivel amint a járványügyi helyzet rendeződik, minden rendezvényüket és tanácsadásukat az eddig megszokottaknak megfelelően tartják meg.

Figyeljék Facebook oldalaikat, a járvány idején jó tanácsokkal látják el követőiket a testi és lelki egészség fenntartása érdekében.

  • www.evp.hu;
  • https://www.facebook.com/evpefi/;
  • https://www.facebook.com/makoefi/

(illusztráció: az iroda Facebook oldala)




A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!