Pert nyert Márki-Zay felesége a PestiSrácok ellen

7 820

Valótlanul híreszteltük, hogy Márki-Zayné Vincze Felícia engedély és honosított diploma nélkül vezetett le otthonszüléseket. Ezzel szemben a valóság az, hogy Márki-Zayné Vincze Felícia otthonszülések levezetését kizárólag az otthonszülések lebonyolításához szükséges jogszabályok által megkövetelt feltételeknek eleget téve végzett.”

– ezt a helyreigazítást kell lehoznia a kormányközeli PestiSrácok hírportálnak, miután valótlanságot írtak Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester feleségéről, aki ebben az időben családi cégük égisze alatt szülésznőként dolgozott.

Az elsőfokú döntés csak részítélet, mert a kormányközeli médiában nyilván Márki-Zay politikai szerepvállalásától nem teljesen függetlenül sokat szerepelt a családi cégük, az A Te Születésed Kft. neve, ami után átnevezték azt ELLOPOTT kastélyút Kft-re, ami után nem nagyon írták már le a cég megnevezését a kormánybarát sajtóban. (Az egyfajta médiahekknek szánt elnevezés a batidai vadászkastélyhoz vezető út körüli esetleges visszásságokra utal.) Az ítélet ellen fellebbezés lehetséges, amit úgy tudjuk, a hírportál kiadója meg is tett.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!