Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Megállíthatatlan a Kosársuli

Az utolsó játékrészben fordított, és így 91-85-re nyert rangadót az Óbudai Kaszások otthonában a Vásárhelyi Kosársuli NBI/B-s férfi kosárlabda csapata.

A fővárosban folytatta győzelmi sorozatát Tóth Tamás együttese. A házigazdáké volt az első és harmadik negyed, de a Kosársuli a legjobbkor mutatta meg, mire is képes.

Tóth Tamás vezetőedző: “A legjobb játékosunk nélkül húztuk be az újabb rangadót, ráadásul egy igen nehéz pályán idegenben. Igazi taktikai csata volt, amiből mi jöttünk ki jobban. A harmadik negyedben extra kosarakkal jött vissza a meccsbe a Kaszások és a negyedik negyedben már kilenc ponttal is vezettek, de mentálisan voltunk annyira stabilak, hogy jobb döntésekkel, kiváló csapatmunkával tudtunk fordítani. A hazaiaknál csak az amerikai bedobó egyedül, nálunk hárman is kiváló egyéni teljesítményt nyújtottak, ez is döntő faktor volt. Ki szeretném emelni a három játékvezető alázatos és korrekt munkáját, a kétórás maratoni csatában ők is kimagasló produkciót tettek le az asztalra. További sok sikert kívánok az óbudaiaknak, gratulálok a csapatomnak ehhez az értékes győzelemhez!”

A vásárhelyiek az ötödik helyen állnak a zöld csoportban. Az alapszakasz zárásaként erőltetett menet következik: szerdán 18:30-kor a Hódtói sportcsarnokban fogadják a Kecskemétet, majd pénteken Bonyhádra utaznak.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!