Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Két autó ütközött a hétvégén Vásárhelyen, senki nem sérült meg

Kigyulladt egy melléképület Kelebián, életet mentett a szén-monoxid mérő Szegeden. A Katasztrófavédelem ezúttal is összefoglalta lapunkhoz eljuttatott közleményében, hol volt dolguk a hétvégén.

Szombat

  • Két személyautó ütközött szombaton délelőtt Hódmezővásárhelyen, a Rárósi utcán. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. a balesetben senki sem sérült meg. 
  • Háromszáz négyzetméteren égett a nádas szombaton Szeged külterületén. A város hivatásos egysége rövid idő alatt megfékezte a lángokat, a tűzben senki sem sérült meg. 
  • Vízelvezető árokba szaladt egy személyautó szombaton délután Csongrád belterületén. A csongrádi hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével végezték el a műszaki mentést, a balesetben nem sérült meg senki. 

Vasárnap

  • Égett a nádas vasárnap délelőtt Szegednél, az 55-ös út mellett. A szegedi tűzoltók két egysége fojtotta el a lángokat, a tűzesetben senki sem sérült meg. 
  • Teljes terjedelmében égett egy fából készült melléképület vasárnap délben Kelebia területén. A ruzsai és a kiskunhalasi hivatásos egységek érkeztek a helyszínre, a tűzoltók közös erővel, rövid idő alatt elfojtották a lángokat. A tűzesetben nem sérült meg senki. 
  • Egy hektáron égett a kiszáradt aljnövényzet vasárnap kora délután Algyőnél. A szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók végezték el a beavatkozást, melynek köszönhetően a környezetben nem okozott komoly károkat a tűz. 
  • Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő vasárnapra virradó éjjel Szegeden. Egy társasházi lakásban riasztotta a lakókat a berendezés, a szegedi tűzoltókat riasztotta a főügyelet. Az egységek elvégezték a szükséges méréseket, a tűzoltók is kimutatták a szén-monoxid megemelkedett koncentrációját. Az érzékelőnek köszönhetősen senki sem sérült meg. 

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!