Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Grezsa István nekiment a Márki-Zay-t lejárató újabb plakátoknak

Ahogyan beszámoltunk róla, az Ádók János – egyébként társadalmi munkában megyeiközgyűlés-alelnök – által vezetett civil szervezet, a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület ismét Márki-Zay Péter polgármestert nem éppen szofisztikált és higgadt stílusban támadó plakátokat helyezett ki városszerte.

Erről Adók a képeken látható módon elég családias környezetben, egy kávéházban megtartott „sajtótájékoztatón” (amire mondanunk sem kell, a független civilek lapunkat nem hívták meg) azt mondta a Promenád cikke szerint: ezek nem választási plakátok, hiszen ebben a városban csak Márki-Zay Péter kampányol. „Ezek a plakátok elgondolkodtató és emlékeztető üzeneteket fogalmaznak meg” – vélekedett.

Nem is ez a meglepő, hanem Grezsa István, miniszteri biztosnak, Márki-Zay tavaly októberi független, de a Fidesz-KDNP által támogatott kihívójának a posztja, amelyben elhatárolódott, konkrétan beleállt a plakátokba. Teljes terjedelmében idézzük:

„Szomorúan láttam a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület plakátjait. Úgy tűnik, hogy az októberi pofonból sem tanultak semmit. Egyébként én teljes mértékben támogatom, hogy bizonyos területeken jöjjön a szakképzett ukrán munkaerő. Az illegális migrációt és a munkavállalás szabadságát utoljára pont a polgármester keverte össze. Haladjuk meg ezt a szintet!”

Szomorúan láttam a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület plakátjait. Úgy tűnik, hogy az októberi pofonból…

Közzétette: Grezsa István – 2020. február 25., kedd

Meg nem erősített információink szerint nem mindenki felhőtlenül boldog pártján belül a poszt miatt, így ideteszünk róla egy képernyőmentést, nehogy véletlenül letöröljék:

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!