Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Deszken folytatja a HLKC

Kettőből kettő a HLKC női kézilabda csapat tavaszi mérlege. A Szeged idegenbeli és a Gyula itthoni legyőzése után a Deszk lesz a következő ellenfél szombaton. 

Dankó Ervin vezetőedző a legutóbbi siker után kiemelte védekezésük nagyon jól működött, és olyan teljesítmények voltak a csapatában, ami meglepetésre az ellenfélnél nem. A lányok taktikai fegyelmezettsége kulcsfontosságú  volt, és a szakembert is meglepte, mennyire összeszedett játékot produkált az együttes.  A tabellán ismét a harmadik helyen áll a HLKC, mert vasárnapi győzelmével a Békéscsaba visszaelőzött. 

A csapatkapitány, Szabó Patrícia szerint a téli felkészülés alatt még inkább összekovácsolódott a társaság, egyre jobb az összhang a játékban, a játékosok egymást segítik a pályán.  – A Gyula ellen mindenkit végkimerülésig hajtott a győzni akarás, nem érdekelt minket sem a fáradtság, sem 1-1 elhibázott támadás, vitt előre a bizonyításvágy. Ettől függetlenül egy pillanatig sem görcsöltünk, felszabadultan játszottunk, örültünk minden jól elsült dolognak, ami ezelőtt nem sokszor volt elmondható.  A mérkőzés végén pedig egyfajta extázisba kerültünk, nem hittük el, hogy ez megtörtént. Büszke vagyok a lányokra, hogy együtt megcsináltuk! Köszönjük a szurkolóinknak, hogy mindvégig támogattak minket. Természetesen nem szálltunk el a hétvégi győzelemtől, ugyanúgy dolgozunk tovább, ahogy eddig is tettük, hisz van még előttünk jó néhány meccs. A Deszk csapata is viszonylag fiatal tagokból áll, biztosan ők is egy gyorsabb tempót fognak diktálni.

Az NBII-es női kézilabda bajnokság dél-keleti csoportjának mérkőzését 16 órakor rendezik Deszken. A két csapat őszi találkozóján 39-22-es vásárhelyi siker született.  

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!