Bán Sándor felszólalásában többek között azt javasolta, kezeljék külön a strandot és a sportuszodát. A szerző felvétele.

Strandfórum 2. – ezúttal a fürdővezetés szeretne szólni

- Hirdetés -

Újra nekifutnak a témának: február 10-re, hétfőre, 16.30-ra fórumot hirdettek a vásárhelyi strandra.

- Hirdetés -

A napokban már volt egy ilyen esemény. A Facebookon négy önkormányzati képviselő – bár a múlt heti összejövetelen öten voltak – invitálta megbeszélésre a lakosokat. Az önkormányzat Facebook oldalán úgy olvastuk, hogy meghívást kapott a strand vezetője. Eddigi információk alapján úgy tűnik, Veres Csilla írásbeli jelzést nem kapott, telefonon pedig csak akkor kérték, vegyen részt, amikor már nem tudott egy előre betervezett utazást elnapolni. Erről nyilvános Facebook hozzászólásban foglalt állást. A lakosok, a sportokban érintett felszólalók és az öt önkormányzati képviselő így, mivel valóban nem vett részt a fürdő irányítói közül senki, nem kapott választ az akkor feltett kérdésekre. A jövő heti találkozót a létesítmény igazgatósága hirdette meg. Remélhetőleg ezúttal olyan párbeszéd alakul ki, mely során sikerül minden félreértést tisztázni.

Frissítés: A strand vezetésétől kapott tájékoztatás szerint azon a napon 16 órától térítésmentes belépést biztosítanak mindazoknak, akik a fórumra érkeznek. A tájékoztatást követően az érdeklődők betekinthetnek az üzemi területekre – uszoda gépház, új vízkezelő gépház – is.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!