Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Új tagokat vár az ifjúsági önkormányzat

A Hódmezővásárhelyi Ifjúsági Önkormányzat azzal a céllal alakult, hogy összefogja és támogassa a diáktársaikért tenni akaró, motivált és tehetséges fiatalokat. „Ha még nem hallottál volna rólunk, főbb célunk a fiatalok szórakozási lehetőségének bővítése különféle rendezvények szervezésével. Emellett természetesen az sem mellékes, hogy egy összetartó baráti társaságot alakítsunk ki, ahol mindenki számíthat a másikra.” – írják közleményükben.

 Az idei évben egy kisebb-nagyobb szünet után  újra összeállt a régi csapat, új tagokkal bővülve, tele számos ötlettel, tervvel és lehetőséggel a tarsolyukban. A szervezetükön belül működik egy színjátszókör is. Néhányuk álma, hogy egyszer profi színész váljék belőle, mások pusztán csak szórakozásból űzik, tehát bárki aki egy kis színészi vénát érez magában, csatlakozhat hozzájuk.

Céljaik között szerepel egy ifjúsági klub létrehozása is, mivel szeretnék színesebbé tenni a város fiataloknak szóló szórakozási lehetőségeit. 

„Ha érzel magadban elég ambíciót hogy kipróbáld magad különféle területeken, legyen az rendezvényszervezés, cikkírás, fotózás, színészkedés, valamint szeretnél egy összetartó lelkes társaság tagja lenni, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy írj a Facebook oldalunkra!

www.facebook.com/ifjusagionkormanyzathmvhely

media.vgyio@gmail.com

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!